SARSYS is een toonaangevende producent van mobiele frictietesters wereldwijd. Vele luchthavens en verkeersveiligheidsinstanties maken gebruik van de SARSYS meettechnieken. Wij zijn sinds 2007 in het bezit van een SARSYS frictietester en representeren SARSYS in Nederland.

De twee meest voorkomende uitvoeringen zijn de SFT (SARSYS Friction Tester), dit is een auto uitgevoerd met meetapparatuur. Hiermee
kan er op rijsnelheid direct gemeten worden. 

Daarnaast is er de STFT (SARSYS Trailer Friction Tester). In deze uitvoering is de meetapparatuur in een aanhangwagen ingebouwd en kan dus door een willekeurig trekkend voertuig bediend worden. 

Om de kwaliteit van het op te ruwen wegdek te waarborgen beschikken wij zelf over een frictietester. Zo wordt er een meting gedaan voor de werkzaamheden en een meting na de werkzaamheden. Hierdoor kan direct het resultaat beoordeeld worden en is het optimale resultaat gewaarborgd.

Privacyverklaring | ROWI Straalbedrijf is onderdeel van ROWI BV © 2024 All rights reserved, Webdesign & Marketing by Stijl en Vorm